Nije samo Luis Suarez, Lacio bi da pazari u Čelsiju i Salcburgu!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 20:27

Nije samo Luis Suarez, Lacio bi da pazari u Čelsiju i Salcburgu!

Stvara se moćan tim Lacija naredne sezone.

Lacio želi pojačanja u veznom redu, očekuje se odlazak Sergeja Milinković-Savića i zbog toga se očekuje dolazak par fudbalera koji bi mogli da ga zamene.

Pored napadača Luisa Suareza,  člana Votforda koji je trenutno u Saragosi na pozajmici, Lacio želi da dovede i Donimika Žobožlaija i Rubena Loftus Čika.

Mađarski fudbaler je na meti i Milana, ima samo 19 godinna i ove sezone je na 29 mečeva uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigne 4 gola i da upiše sedam asistencija.

Ruben Loftus Čik je daleko poznatiji pošto je fudbaler Čelsija, ima 24 godine i mogao bi da bude dostupan za oko 20 miliona evra. Ista cena je i za Mađara.

Lacio planira da potroši novac od potencijalne prodaje Sergeja Milinković-Savića na pravi način, koji bi bio najbolji?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.