Nije samo Klop, svi igrači Liverpula su heroji, slika to dokazuje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo Klop, svi igrači Liverpula su heroji, slika to dokazuje! (foto)

Zajednička fotografija fudbalera Liverpula pre početka sinoćne utakmice otkriva detalj koji je većini promakao.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop oduševio je srpski narod odlukom da na jaknu prikači "Natalijinu ramondu", simbol kojim se odaje počast srpskim žrtvama u Prvom svetskom ratu.

Reč je o amblemu "cveta feniksa", cveta koji simbolizuje vaskrsnuće srpske države nakon velikog stradanja u Prvom svetskom ratu, a Jirgen Klop ga je sinoć prikačio uz klupski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grb Liverpula.

Ono što je mnogima promaklo jeste da su i svi fudbaleri Liverpula na teren izašli u dresovima na kojima je bila nalepljena "Natalijina ramonda".

Na zajedničkoj fotografiji pre početka meča jasno se vidi da je svaki od igrača engleskog kluba imao ovaj amblem na dresu, ali je nalepnica očito bila nešto slabijeg kvaliteta pa je u kombinaciji sa znojem brzo otpadala sa dresa.

Foto: Beta/Miloš Miškov/Mo

Tako se kasnije nije moglo videti da fudbaleri "Redsa" nose pomenuti amblem, ali slika koju možete videti jasno pokazuje da je čitav tim odao počast srpskim žrtvama simbolom Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.