Nije samo Ibra, Rosoneri žele još jedan povratak!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo Ibra, "Rosoneri" žele još jedan povratak!

Fudbaler ostao u dobrom sećanju navijača Milana.

Mesecima se priča o povratku Zlatana Ibrahimovića u Milan, Šveđanin je ostao bez kluba i Italijani sada imaju priliku da ga dovedu bez obeštećenja.

To ostavlja prostor za još jedan posao, a u pitanju bi mogao da bude još jedan povratak na San Siro.

"Rosoneri" žele Alešandra Pata koji trenutno nastupa za Tijanđin i ima otkupnu klauzulu od 25 miliona evra.

Iz to, Brazilac godišnje inkasira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << devet miliona evra što bi moglo da predstavlja problem za Milan, ali "Patak" je spreman da smanjenje plate jer želi da se vrati u Evropu i Milano gde je u prvom mandatu postigao 63 gola na 150 mečeva.

Direktor Milana Leonardo bio je jedan od najzaslužnijih za transfer iz 2007. godine kada je Pato stigao iz Internasionala za 22 miliona evra, pa bi "brazilska veza" mogla da proradi i ovoga puta.

Pato ima 29 godina i Italijani veruju da još uvek može da pruži dobre partije na najvišem nivou.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juve i Milan dogovorili novi transfer pred derbi?

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 10:58

Sutra uveče će se sudariti na "San Siru", a izgleda da će stari saveznici ponovo poslovati u januaru....Navodno, dogovor je blizu, Juventus želi da završi posao kako bi oslobodio mesto za De Lihta iz Ajaksa koji će, po svemu sudeći na leto stići u Torino. Transfer bi prema nekim informacijama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.