Nije samo Gavrić, Italijanima je Zvezda baš zanimljiva za letnja pojačanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 10:35

Nije samo Gavrić, Italijanima je Zvezda baš zanimljiva za letnja pojačanja! (foto)

Poznati italijanski novinar kasno sinoć otkrio novu informaciju.

U poslednje vreme najviše se pričalo o Željku Gavriću i interesovanju Atalante, pa Fiorentinme i Rome za mladog Zvezdinog krilnog fudbalera, a mediji spekulišu da su u pitanju ponude od tri do pet miliona evra.

Međutim, sada u prvi plan izbija Miloš Vulić, nedugo posle prelepog gola iz slobodnog udarca protiv Novog Pazara na startu nove sezone.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svom sajtu, za Vulića je interesovanje pokazao povratnik u Seriju A, Krotone, i navodno je Zvezdin 24-godišnji vezista ''prvo ime u njihovoj beležnici'' u letnjem prelaznom roku.

Njemu ugovor ističe narednog leta, pa je sada prava prilika da i Crvena zvezda nešto zaradi od njegovog narednog transfera.

Prošle sezone upisao je 21 nastup u crveno-belom dresu i postigao tri gola, a novu sezonu otvorio je na prelep način pomenutim pogotkom za 3:0 protiv Pazaraca na ''Marakani''.

Posle nekoliko atraktivnih pojačanja, poput Kataija, Kange i Spiridonovića, Crvena zvezda sada za prioritet ima prodaju nekolicine igrača, a ne bi trebalo da iznenadi ako baš Vulić dobije adekvatnu ponudu, iako se to pre očekivalo od Garsije, Degeneka i pomenutog Gavrića.

-

-

#Calciomercato | #Crotone, contatti per #Vulic https://t.co/fy09GeAGKj

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) August 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Večeras protiv Juvea, od sledeće sezone u Torinu? Ako se ne umešaju Englezi!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020

Veliko interesovanje za sjajnog veznog fudbalera...Kako prenosi francuski "L'Equipe", Juventus je zainteresovan za vezistu Olimpik Liona Husema Auara...Ovaj 22-godišnji fudbaler je partijama u dresu francuskog kluba skrenuo pažnju velikog broja ekipa, a večeras će sa Lionom pokušati da izbaci Juventus...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.