Nije šala, Vošina deca zaludela Evropu: Sosijedad kupio Srđana Babića, a Vanja se vraća u Mančester

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije šala, Vošina deca zaludela Evropu: Sosijedad kupio Srđana Babića, a Vanja se vraća u Mančester

„Pregovaramo sa dvojicom igrača“, nagoveštava nove poteze u prelaznom roku Ljubiša Dunđerski

Iz Superlige u Primeru. Taj put će po svemu sudeći preći Andrija Živković koji je na pragu saradnje sa Valensijom, a još jedan zlatni Orlić se seli u Španiju. Reč je o Srđanu Babiću, doskorašnjem štoperu Vojvodine, koji će od naredne sezone igrati za - Real Sosijedad.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, posao je već dogovoren i Babić - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kome se zimus izjalovio transfer u Sampdoriju, a posle uspeha na Novom Zelandu bio je meta Napolija - u narednih nekoliko dana će doputiovati u San Sebastijan i staviti se na raspolaganje treneru kluba sa Anoete, Dejvidu Mojesu.

Ne bih mogao da vam odgovorim na pitanje da li Babić ide u Sosijedad, jer Vojvodina ne polaže prava na njegovu karijeru. Kao što znate, to smo pravo prodali još ranije i o Srđanu Babiću odlučuje Investicioni fond. Vojvodina ne učestvuje o tome. Isti je slučaj i sa Mijatom Gaćinovićem“, poručio je u razgovoru za naš portal Ljubiša Dunđerski, savetnik predsednika Vojvodine za sportska pitanja.

Izvesno je da Babić, ali ni Gaćinović ni Radovan Pankov, neće biti na raspolaganju treneru Zlatomiru Zagorčiću za meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv MTK, koji je na programu naredne sedmice.

Svi omladinski reprezentativci, dakle i Pankov, dobili su odmor do petka i tek tada nas očekuju pregovori. Zasad je rano da bilo šta pričamo“.

Izvesno je, međutim, da stadion Karađorđe napušta golman Vanja Milinković Savić.

Prema poslednjim informacijama Mančester junajted ga uzima pod svoje, engleski klub će voditi brigu o njemu. U Vojvodini, dakle, ne ostaje“, potvrdio je Dunđerski, uz podsećanje da je Vanja minulu sezonu proveo u Novom Sadu kao pozajmljen fudbaler Crvenih đavola.

Vojvodina je za sada dovela sedmoricu novajlija, Dunđerski najavljuje još potpisa.

Odlično ide. Zadovoljni smo. Pregovaramo sa još dvojicom igrača, ali ovaj put ne bih otkrivao njihova imena, jer prošli put kad sam sa time izašao u medije nismo se dogovorili. Samo zbog toga“, kaže Dunđerski i uverava da je MTK najjači rival u grupi koji su Novosađani mogli da dobiju na žrebu. „Možda je i bolje da prvo kolo igramo sa kvalitetnijim protivnikom. Verujemo u sebe“.

(FOTO: Start sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.