Nije mu dosta: Predsednik Antalije posle Etoa i Ronaldinja najavio još jednu bombu: Dovešćemo i Mesija!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mu dosta: Predsednik Antalije posle Etoa i Ronaldinja najavio još jednu bombu: Dovešćemo i Mesija!

Gultekin Genčer otkrio petogodišnji plan turskog kluba

Antalija je već postala hit u evropskim okvirima posle angažovanja dve bivše zvezde Barselone – Ronaldinja i Samjuela Etoa. Neki su u šali rekli da im samo nedostaje Lionel Mesi. Predsednik Antalije Gultekin Genčer se ne šali, pa je najavio da bi taj klub u narednih pet godina trebalo da dovede i Mesija.

Nadam se da će sledeći predsednik koji bude došao posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mene biti u stanju da dovede Mesija u Antaliju u narednih pet godina”, rekao je Genčer LigTV-u.

>>> NAJNOVIJE INFORMACIJE SA FUDBALSKE PIJACE PRATITE OVDE

Klub iz Antalije igra na stadionu koji prima 40.000 ljudi, a budu li nastavili da ovako troše novac i dovode velika imena u klub nema sumnje da će se tražiti karta više. Što se Mesija tiče, on će za  pet godina imati 33 godine, a ako Turci budu i tada imali ovako velike budžete ništa nije isključeno.

Uostalom, ko bi vam pre sedam godina poverovao kada biste mu rekli da će Ronaldinjo i Eto igrati u Antaliji.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ovo je sledeći klub Lea Mesija?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Tako to biva kad apetiti porastu!..Antalija je na naslovnim stranama ovog leta. Zimi se tu okupi fudbalska Evropa na pripremama, ali sada lokalni klub dominira u medijima...Doveli su Etoa i Ronaldinja, poznavali smo ih po tome što Lamin Dijara tamo trese mreže, no njihove ambicije ne poznaju granice...Predsednik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.