Jasno mu je šta se desilo prethodne noći: Srpski selektor prekinuo tišinu o ubistvu Stefana Savića - Želim da se izjasnim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 16:17

Jasno mu je šta se desilo prethodne noći: Srpski selektor prekinuo tišinu o ubistvu Stefana Savića - "Želim da se izjasnim..."

Veoma potresna poruka Sava Lazića.

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

U noći između subote i nedelje se desio sukob između Savića i napadača.

Njih dvojica su bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, izašli su ispred kluba, posvađali su se, a onda ga je jurio do ugla Dobračine i Dunavske gde ga je izbo.

Tim tužnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom oglasio se selektor srpske MMA reprezentacije Savo Lazić.

- Većina ljudi iz borilačkog sveta upoznata je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor... Ovo je jedan veliki poraz, gubitak za sve nas, pre svega za njegovu porodicu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja. Davno je rečeno "heroji su na nebo" - napisao je Lazić na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.