Nije kriv Mesi, nego saigrači

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije kriv Mesi, nego saigrači

Predsednik Fudbalskog saveza Argentine Julio Grondona stao je u odbranu Lionela Mesija nakon kritika tamošnjih medija na njegov račun igre na Kopa Americi.

Argentina je na otvaranju takmičenja čiji je domaćin odigrala 1:1 protiv Bolivije. Da stvar bude gora, "gaučosi" nisu ostali bez pobede, već su se spašavali poraza.

Iako je Mesi čak i proglašen za igrača utakmice, lokalni mediji nisu ga štedeli očekivajući učinak iz Barselone, a nisu zaobišli ni selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Serhija Batistu.

"Mesi nikad ne odigra lošu utakmicu. Oni koji ga okružuju su ti koje treba kriviti. Lionel Mesi se mora vraćati daleko nazad po loptu jer je ne dobija od svojih saigrača", rekao je Grondona za Radio Del Platu.

Potom je čelni čovek Argentinskog saveza ponudio optimizam uoči nastavka takmičenja.

"I dalje imam nade. Ne bih voleo remi bez golova, ali 1:1 i nije toliko loše. Odigrali smo srčano, a danas su u fudbalu svi izjednačeni. Teško je igrati na otvaranju takmičenja protiv ekipe koja nema šta da izgubi", zaključio je Grondona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.