Izvor: Blic, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije još vreme za posao u Partizanu

U Pamploni sutra gostuje ekipa Real Sosijedada, za koju igra i moj prijatelj Darko Kovačević, ali to nema nikakve veze, Osasuna u to meču želi pobedu.

Nama je iz te utakmice potreban i bod da bi matematički odbranili status prvoligaša, a o ostalim stvarima ne želim ni da razmišljam. Hoću da sačuvamo dostojanstvo, bez obzira na to što je mom prijatelju Kovačeviću potreban trijumf.

Boleće me ako Darko ispadne iz lige, ali i ja sam dva puta odlazio u niži rang, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Saragosom i Seltom, pa od nikog nisam imao pomoć. Sa Kovačevićem se često čujem i isto to mu kažem.

Što se tiče posla sportskog direktora u Partizanu i, uopšte, moje karijere, nije još vreme da govorim kako će dalje da teče. Nema nikakvih novosti i neću da širim priču na tu temu iz poštovanja prema Osasuni. Želim da igram još najmanje dve godine, napunio sam 33, a kapiten Milana Paolo Maldini igra dobro i u 39. godini.

Ne bih imao ništa protiv da nastavim karijeru u Osasuni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.