Nije dobro, Pele u borbi sa depresijom!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2020, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije dobro, Pele u borbi sa depresijom!

Legenda se suočila sa rivalom kojeg ne može pobediti.

"Pele je u depresivnom raspoloženju"

Ovo su reči njegovog sina Edinja za TV Globo. Jedna od najvećih fudbalskih legendi bije bitku za zdravlje. Imao je operaciju prostate pre pet godina, prošle godine je morao u bolnicu zbog urinarne infekcije a u poslednje vreme su krenuli i problemi sa kukom.

"Sramota ga je, ne želi da izlazi, da ga vide ljudi, ili da radi bilo šta što uključuje napuštanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kuće. Zamislite on je Kralj, uvek je bio figura koja izaziva strahopoštovanje a danas ne može da hoda pravilno. Dosta je krhk. Imao je operaciju zamene kuka bez odgovarajuće rehabilitacije. Ima problem sa kretanjem što mu izaziva depresivno raspoloženje", izjavio je Edinjo za brazilske medije.

Pele ima 79 godina, osvojio je tri puta Svetsko prvenstvo u fudbalu. Mnogi ga smatraju najboljim ikada, postigao je 1281 golova u 1363 utakmica. Za Brazila je postigao 77 golova na 91 utakmici.

Ovog juna se obeležava pedeset godina od Peleove poslednje titule Svetskog šampiona, "boginja" je osvojena u Meksiku od strane, po mnogima, najboljeg tima na svetu ikada.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pele: Rekorder po broju utakmica i golova ne može da hoda bez pomoći

Izvor: Danas, 11.Feb.2020

AFPVeć neko vreme ima problema s kukom Legendarni brazilski napadač Pele nerado izlazi iz kuće, jer ne može da se kreće bez pomoći, rekao je njegov sin. Trostruki osvajač Svetskog prvenstva važi za najboljeg igrača svih vremena. Pele ima 79 godina, a prošle godine je bio u bolnici zbog urinarne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.