Nije bilo sumnje, Igokea izabrala trenera za naredne tri godine, koje su ambicije kluba? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 18:31

Nije bilo sumnje, Igokea izabrala trenera za naredne tri godine, koje su ambicije kluba? (foto)

Oglasio se generalni menadžer kluba iz Aleksandrovca.

Kako je obelodanio Igor Dodik, generalni menadžer košarkaškog kluba Igokea, Dragan Bajić će predvoditi ekipu iz Laktaša još tri godine.

Bajić je trenersku karijeru i počeo u redovima Igokee još 2009. godine, potom je godinu dana bio asistent u klubu, da bi ponovo od 2011. do 2013. godine samostalno predvodio tim iz Aleksandrovca.

Dve strane su se potom rastale na dve godine, da bi se Bajić vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Igokeu 2015. godine i vodio je do 2018. godine.

Novi povratak usledio je u oktobru prošle godine, kada je u Igokeu stigao kao zamena za Aleksandra Trifunovića, koji je doživeo moždani udar.

Sada je doneta odluka da Bajić ostane prvi trener ekipe i u naredne tri godine, a Dodik je na društvenim mrežama obelodanio i koji su planovi kluba za naredni period.

Cilj je da se uđe u FIBA Ligu šampiona, da se održi kontinuitet u ABA ligi i da se afirmiše što veći broj mladih igrača.

Dodao je i da su pregovori sa igračima u toku i da će uskoro biti novih potpisa u klubu.

Dragan Bajic nastavice da vodi ekipu Igokee naredne 3 godine,vjerujem uspjesno kao i do sada! Cilj je ulazak u FIBA,kontinuitet u Aba ligi kao i dodatna angazovanost na afirmaciji mladih igraca.Pregovori sa igracima su u toku i uskoro ocekujemo potpise.

— Igor Dodik (@dodik_igor) June 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.