Nije bilo lako, ali je SLATKO: Srbija ima 3/3!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo lako, ali je SLATKO: Srbija ima 3/3!

Pobednički niz naših odbojkašica traje.

Foto: MN Press

Tri utakmice - tri pobede, uz samo dva izgubljena seta.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu savladala je i Francusku u Ankari - 25:19, 25:13, 17:25, 25:23.

Aktuelne evropske i svetske šampionke imale su problem u prvom setu, ali od rezultata 16:19 uspele su da dobiju devet uzastopnih poena na servis Bianke Buše. Isto se dogodilo u trećem setu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << međutim, u korist Francuskinja koje su uspele da vežu seriju od 15:17 do 25:17.

Uzbudljiv je bio i četvrti set, ali su naše odbojkašice zadržale koncentraciju i uspešno ga okončale.

Izabranice Zorana Terzića prethodno su savladale Finsku (3:0) i Bugarsku (3:1), a u narednom kolu igraće protiv Grčke (sreda, 17.00).  Dan kasnije rival će im biti domaćin Turska (19.30).

U narednu fazu prolaze četiri od šest reprezentacija u grupi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.