Nije Kutinjo, nije Dibala: Barsa daje 150 miliona za mladog Francuza

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Kutinjo, nije Dibala: Barsa daje 150 miliona za mladog Francuza

Prethodnih dana kao moguća pojačanja Barselone posle odlaska Nejmara u Pari Sen Žermen spominjali su se Filipe Kutinjo i Paulo Dibala pa je Soman Dembele pao u drugi plan.

Međutim, katalonski radio RAC1 tvrdi da će 20-godišnji Francuz stići na Kamp Nou u transferu vrednom neverovatnih 150 miliona evra. Poznato je da je Borusija Dortmund ranije odbila ponudu od 110 miliona i jasno je poručila kolika je cena fudbalera kog su pre samo godinu dana doveli iz Rena za 15 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << evra.

‼️NOTICIA @EsportsRAC1

El Borussia Dortmund fixa en 150M d'euros el traspàs de Dembélé al Barça. Més info al butlletí de les 18h #frac1— EsportsRAC1 (@EsportsRAC1) August 8, 2017

Interesovala se Barsa i prošle godine za reprezentativca “trikolora”, ali je tada odlučila da je bolje da dovede Paka Alkasera. Greška koja će ih skupo koštati.

Katalonski velikan i dalje je u pregovorima sa Liverpulom oko Kutinja, a pojedini izori tvrde da je i taj posao završen i da je engleski velikan pristao da pusti Brazilca za 90 miliona plus dodatnih 30 na ime bonusa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dembele od zlata, Barsa mora na "plan B"?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2017

Suma nestvarna, Katalonci pokušavaju da pregovaraju, ali Nemci samo žele da ih odbiju. Ovo je mnogo realnija opcija....Barselona pokušava da smanji cenu za Osmana Dembelea, jasno je da Dortmund ne želi da proda Francuza, suma od 150 miliona deluje preterano...Podsetimo, pulen Peđe Mijatovića je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.