Nije 200, već 400 miliona – Benzema ozbiljno razmišlja o Saudijskoj Arabiji

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 21:16

Nije 200, već 400 miliona – Benzema ozbiljno razmišlja o Saudijskoj Arabiji

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema mogao bi putem svog nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda koji se obreo u Saudijskoj Arabiji.

Za njegove usluge je zainteresovan neimenovani klub koji mu nudi 400 miliona evra za dve sezone prema navodima španskog "Asa".

Pouzdani Fabricio Romano je potvrdio da Francuz ozbiljno razmišlja o toj ponudi, kao i da su dogovori i papiri o produžetku ugovora sa Realom postignuti i spremni od prošle godine, ali da i dalje nisu potpisani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prethodno su španski mediji preneli da je ponuda vredna duplo manje, ali je sada jasno da uloga ambasadora Svetskog prvenstva 2030. godine u Saudijskoj Arabiji vredi daleko više.

Francuski napadač, kojem ugovor ističe ovog leta, je trebalo da potpiše novi ugovor sa Realom do 30. juna 2024. godine, a u madridskom klubu sumnjaju da Benzema odugovlači sa produženjem saradnje zbog bogate ponude iz Saudijske Arabije.

Benzema (35) je u Real stigao 2009. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 647 utakmica i postigao je 353 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.