Nigerija bez Kupa afričkih nacija, policija odvajala igrače Obale Slonovače od navijača

Izvor: Blic, 19.Nov.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerija bez Kupa afričkih nacija, policija odvajala igrače Obale Slonovače od navijača

Posle utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za afrički Kup nacija u fudbalu poznati su svi učesnici takmičenja koje je na programu početkom sledeće godine.

To su Alžir, Burkina Faso, Kamerun, Zelenortska Ostrva, Kongo, DR Kongo, Gabon, Gana, Gvineja, Obala Slonovače, Mali, Senegal, Južna Afrika, Tunis, Zambija i Ekvatorijalna Gvineja kao domaćin.

Branilac titule Nigerija nije uspela da se plasira na kontinentalni šampionat pošto je remijem kod kuće protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Južne Afrike (2:2) završila kao trećeplasirana u A grupi. Posebno je burno bilo u Abidžanu, gde su hiljade navijača uletele na teren kako bi proslavile plasman dalje. Sve se otelo kontroli, navijači su poskidali igrače, pa su pripadnici policije imali pune ruke posla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.