Nibali doživeo povredu na treningu, ugrožen nastup na Djiru

Izvor: Beta, 14.Apr.2021, 21:19

Nibali doživeo povredu na treningu, ugrožen nastup na Djiru

Italijanski biciklista Vičenco Nibali doživeo je povredu desnog zgloba nakon pada na treningu, saopštila je danas njegova ekipa Trek-Segafredo.Nibali ima prelom zgloba i tek nakon operacije biće poznato da li će učestvovati na trci Djiro d'Italija, koja počinje 8. maja.U dosadašnjoj karijeri Nibali je pobedio na sve tri najprestižnije trke u svetu, na Vuelti 2010. godine, na Djiru 2013. i 2016. godine, kao i na Tur de Fransu 2014. godine, čime je postao jedan od sedam biciklista koji je to uspeo."Idem na operaciju, a zatim ću početi svoje putovanje, nimalo jednostavno, kako bih pokušao da budem na početku Djira. Ovo je cilj koji imam u planu i učiniću sve što mogu da dodjem do njega", napisao je Nibali na društvenim mrežama.Na prošlogodišnjem izdanju Djira, koje je bilo odloženo za jesen Nibali je završio na sedmom mestu, a na popularnoj trci je pobedio Britanac Teo Gegen Hart.Djiro će početi 8. maja u Torinu, a završiće se 30. maja u Milanu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nibali se povredio na treningu, ugrožen nastup na Điru

Izvor: B92, 14.Apr.2021

Italijanski biciklista Vinćenco Nibali doživeo je povredu desnog zgloba nakon pada na treningu...Njegova ekipa Trek-Segafredo saopštila je da Nibali ima prelom zgloba i tek nakon operacije biće poznato da li će učestvovati na trci Điro d'Italija, koja počinje 8. maja...U dosadašnjoj karijeri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.