Ni pijan ni naduvan

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni pijan ni naduvan

Najbolji plivač sveta Majkl Felps slupao je svoj „es-ju-vi kadilak eskalejd“ u noći između četvrtka i petka, ali je prošao nepovređen u sudaru na ulicama Baltimora, u kojem je učestvovao još jedan automobil.

„Hondu akord“ vozila je žena, koja takođe nije zadobila povrede, ali je prema izveštaju policije „bila potrešena“, tako da je svejedno prevezena u bolnicu radi predostrožnosti.

Ni putnici u Felpsovim kolima nisu bili povređeni, a slavni plivač >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nije bio pod dejstvom alkohola. Portparol policije Baltimora, Entoni Guljelmi izjavio je da će istraga utvrditi ko je kriv za sudar, u kojem su prilično oštećena oba vozila.

Felpsov „eskalejd“, inače jedan od najpopularnijih modela među imućnijim Amerikancima, nije bio u voznom stanju i šleperom je prebačen u servis.

Ukoliko Felps bude proglašen odgovornim za ovaj sudar, neće mu to biti prvi put da će se naći pred sudijom za prekršaje. Po završetku Olimpijskih igara 2004. godine u Atini, Felps je uhvaćen da vozi u pijanom stanju i osuđen je na 18 meseci zatvora uslovno.

Potom se, 2008. godine, posle Olimpijskih igara u Pekingu, u javnosti pojavila Felpsova fotografija kako uživa marihuanu, zbog čega je dobio tromesečnu zabranu nastupa na zvaničnim takmičenjima, ali je svejedno ovog leta osvojio pet zlatnih i jednu srebrnu medalju na SP u Rimu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.