Ni najbrži gol Bundeslige ne pomaže protiv Bajerna, „jarčevi” umalo savladali „vukove”

Izvor: Blic, 22.Avg.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni najbrži gol Bundeslige ne pomaže protiv Bajerna, „jarčevi” umalo savladali „vukove”

Malo je nedostajalo da Hofenhajm zaustavi Bajern iz Minhena najbržim golom u istoriji Bundeslige, ali su „bavarci” stigli do pobede u nadoknadi vremena. U ostalim mečevima drugog kola viđena su tri remija identičnim rezultatom 1:1, dok je samo još Bajer Leveruzen slavio, protiv Hanovera sa 2:1.

Slavio je Bajern na gostovanju Hofenhajmu sa 2:1, uprkos tome što je poslednjih 20 minuta igrao sa igračem manje, ali i najbržem primljenom golu u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bundeslige.

On je delo Kevina Folanda u devetoj sekundi (iako snimak pokazuje da je sedma ), posle asistencije beka Bajerna Davida Alabe.

Ipak, uspeo je Bajern da izjednači preko Tomaša Milera u finišu prvog poluvremena, da bi potom imao mnogo sreće da u 73. minutu Polanski pogodi stativu iz jedanaesterca. Njega je skrivio Boateng, koji je zbog tog prekršaja dobio i drugi žuti karton.

Nije igrač manje sputao Bajern, koji je u poslednjem minutu pobedio golom Roberta Levandovskog, posle asistencije Daglasa Košte.

Taj gol vredi utoliko više, pošto je najveći Bajernov konkurent za titulu Volfzburg odigrao nerešeno protiv Kelna 1:1.

Poveli su „jarčevi” preko Colera u 30. minutu, a bod je spasao „vukovima” Niklas Bendtner u 83. minutu.

Miloš Jojić je zaigrao za Keln dva minuta pre nego što je Danac postigao pogodak.

Bajer Leverkuzen je savladao Hanover u gostima sa 1:0, a jedini pogodak je delo Hakana Čalhanoglua iz slobodnog udarca u 18. minutu.

Bundesliga, 2. kolo

Petak:

Herta - Verder 1:1 (1:1)

(Stoker 5 - Ujah 26)

Subota:

15.30 Ajntraht Frankfurt - Augzburg

15.30 Hanover - Bajer Leverkuzen

15.30 Hofenhajm - Bajern Minhen

15.30 Keln - Volfzburg

15.30 Šalke - Darmštad

18.30 HSV - Štutgart

Nedelja:

15.30 Ingolštad - Borusija Dortmund

17.30 Borusija Menhengladbah - Majnc

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ni najbrži gol Bundeslige ne pomaže protiv Bajerna, Kostić "požuteo" u porazu

Izvor: Blic, 22.Avg.2015

Malo je nedostajalo da Hofenhajm zaustavi Bajern iz Minhena najbržim golom u istoriji Bundeslige, ali su „bavarci” stigli do pobede u nadoknadi vremena. U ostalim mečevima drugog kola viđena su tri remija identičnim rezultatom 1:1, dok je samo još Bajer Leveruzen slavio, protiv Hanovera sa 2:1...Slavio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.