Ni Rašford, ni Lukaku - Junajtedova beba prvi napadač naredne sezone?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Rašford, ni Lukaku - Junajtedova "beba" prvi napadač naredne sezone?!

Mladi Englez je oduševio svog glavnog trenera.

"Crveni Đavoli" izgledaju dobro u pripremnom periodu. Dobili su Pert, Lids i Inter u prethodnom periodu, na zadnje dve utakmice u strelce se upisao i Mejson Grinvud.

Omladinac Junajteda već neko vreme dobija pažnju engleske javnosti, ali ako nastavi sa ovakvim partijama uskoro bi mogao da postane standardan u Solskjerovoj taktici za narednu sezonu.

Sedamnaestogodišnji Grinvud ima neverovatan učinak u mlađim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selekcijama kluba sa "Old Traforda". Igrajući za sve selekcije od ispod 18 do ispod 23 godina nastupio je na 43 meča sa učinkom od 46 golova i trinaest asistencija.

Prošle sezone je postao najmlađi igrač Junajteda u Ligi šampiona, kada je ušao sa klupe u poznatoj pobedi nad PSŽ-om u Parizu u osmini finala. Solskjer je posle utakmice sa Interom, gde mu je Grinvud i doneo pobedu, izjavio kako je mladi Mejson vrlo blizu startne pozicije protiv Čelsija na otvaranju Premijer lige 11. avgusta.

S tim da će Lukaku verovatno otići, onda Marsijalom koji neretko kuburi sa konstantnošću samo mu je Rašford konkurencija za mesto u samom vrhu napada, navijači Junajteda sanjaju da im napad predvode njihovi klinci. Možda naredne sezone dobije upravo to.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.