Ni Katai ne pomaže - Alaves nije iskoristio brojčanu prednost protiv Eibara

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Katai ne pomaže - Alaves nije iskoristio brojčanu prednost protiv Eibara

Fudbaler Deportivo Alavesa remizirali su na svom stadionu sa Eibarom, u okviru 34. kola španske Primere.

Utakmica u Vitoriji okončana je najnepopularnijim rezultatom 0:0, uprkos tome što je domaća ekipa 3/4 susreta imala brojčanu prednost.

Igrao se 26. minut, kada je golman Eibara Rijesgo zaradio direktan crveni karton, igrao je rukom van svog kaznenog prostora, tu situaciju pogledajte OVDE.

Ibai je odlično izveo prekid, rezervni golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Joel tu nije mogao ništa, ali je lopta pogodila prečku.

Do poluvremena je viđen još dobar šut Ležuna iz slobodnjaka, ali je golman Alavesa Pačeko dobro intervenisao.

U nastavku ne preterano zanimljiv fudbal, uveo je trener domaće ekipe i Aleksandra Kataija u 80. minutu, ali ni bivši fudbaler Crvene zvezde nije pomogao Alavesu da dođe do željenog gola.

Na kraju nije bilo golova, Eibar ostaje osmi sa 51 bodom, dok je Alaves na 11. mestu sa šest bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Golman igrao rukama i dobio crveni karton, Kataiju samo 10 minuta!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017

Fudbaleri Alavesa i Eibara igrali su bez golova u Vitoriji, a na duelu je isključen golman Riesgo...On je igrao rukama van šesnaesterca u 26. minutu i pokazan mu je put u svlačionicu, ali ni to Alaves nije uspeo da iskoristi, pošto je ušao Joel...Aleksandar Katai i nije baš imao preveliku priliku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.