Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 22:14

Ni Dominik Tim ne dolazi u Beograd

Austrijanac odustao zbog povrede kolena

Broj velikih teniskih imena koji će igrati na Serbia openu se smanjuje kako se bliži početak takmičenja.

Danas je stigao novi otkaz i to od Dominika Tima, četvrtog tenisera sveta. Austrijanac je van terena u poslednjih mesec dana, preskočio je Majami i Monte Karlo, nije ni trenirao dve nedelje.

Tim je odustajanje i od Serbia opena obrazložio povredom kolena.

Nažalost moram da otkažem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << turnir u rodnom gradu Novaka Đokovića, Beogradu. Boli me koleno, bio sam na pregledu, pokazalo se da nije ništa krupno, ali zahteva da se povede računa. Definitivno nisam spreman da bih igrao sledeće nedelje i jako mi je žao jer sam imao veliku želju da nastupim na tom takmičenju. Nadam se da ću moći da dođem 2022. godine“, poručio je Dominik Tim.

Pre njega su, takođe zbog povreda, otkazali Sten Vavrinka, Gael Monfis i Borna Ćorić.

Najveća konkurencija Novaku Đokoviću biće Aslan Karacev, Dušan Lajović, Mateo Beretini...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.