Ni Barsa, ni Siti, ni Milan, Dani Olmo stigao u Lajpcig

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Barsa, ni Siti, ni Milan, Dani Olmo stigao u Lajpcig

Talentovani španski fudbaler Dani Olmo stigao je u Lajpcig, gde će nakon lekarskih pregleda potpisati za ekipu Red Bula. Nemački mediji navode da će transfer Olma iz Dinama iz Zagreba iznositi 35 miliona evra, čime će biti oboren balkanski rekord koji je držao Luka modrić, za kojeg je Totenhem Dinamu platio 21 milion.
Mladi španski fudbaler napustio je Dinamo nakon skoro šest godina provedenih u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hrvatskoj.

Olmo je u zagrebački klub došao je iz redova omladinskog pogona Barselone.
Nakon dobrih partija u Dinamu i odličnih u dresu mlade reprezentacije Španije, Olmo je postao jedan od traženijih fudbalera na evropskom tržištu.
Upisao je i debi za seniorsku selekciju Španije, na kojem je postigao gol protiv Malte.
Španski i engleski mediji navodili su da su između ostalih Barselona, Mančester siti i Milan želeli da ga dovedu u svoje redove, ali do toga nije došlo.
Kako navode nemački mediji, Olmo u Lajpcig stiže je u transferu vrednom 35 miliona evra, čime će biti oboren rekord prodaje na Balkanu, koji je držao Luka Modrić, za kojeg je Totenhem odvojio 21 miliona evra, takođe Dinamu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Ubedljivo najveći transfer balkanskog fudbala, ikada!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 11:23

Treba im skinuti kapu, to što oni rade ne može niko na Balkanu u ovom veku....Priča je završena, Dani Olmo je u ovom trenutku na pregledina, potpisaće ugovor sa Red Bul Lajpcigom...Pregovaralo se nedeljama, Španac je najavio da će napustiti Dinamo, pričalo se o Milanu, Boban je zvao Mamića da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.