Nezaustavljivi Vilijams  Radonjić nadmudrio Jasikevičusa

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaustavljivi Vilijams " Radonjić nadmudrio Jasikevičusa

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Žalgiris sa 88:84, u 12. kolu Evrolige.

Izabranici Dejana Radonjića odigrali su veoma dobar meč i na kraju su zasluženo ostvarili šestu pobedu u takmičenju.

Srpski igrači Stefan Jović i Vladimir Lučić imali su dobre role, dok je Nemanja Dangubić odigrao ispod očekivanog.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde ostvario je učinak od 11 poena, tri asistencije i dve ukradene lopte, dok je bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapiten Partizana ubacio takođe 11.

Najzaslužniji za pobedu minhenskog kluba bio je nekada velika NBA nada Derik Vilijams. Krilni centar je meč završio sa 27 poena, sedam skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Kod Žalgirisa, koji s klupe vodi Šarunas Jasikevičus, Brendon Dejvis je postigao 19, Vesterman isto toliko, dok je Eron Vajt meč završio sa 12.

U drugom meču igranom od 20.30 košarkaš Panatinaikosa savladali su Darušafaku rezultatom 75:67.

Najefikasniji u grčkom sastavu bio je Kostas Mitoglu sa 20 poena, dok je Džejms Gist postigao 15. U ekipi Darušafake Toni Daglas je postigao 15, dok je Rej Mekalum ubacio 11.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Vilijams pokazao zašto je bio drugi pik na draftu, Balkanci presudili Žalgirisu, Darušafaka pokazala zube u Atini!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018

Od 20:30h odigrana su još dva duela 12. kola Evrolige...Minhenski Bajern je na svom parketu dočekao ekipu Žalgirisa, puleni Dejana Radonjića upisali su drugi vezani trijumf u elitnom takmičenju, kako su slavili sa 88:84...Dobra igra Bajerna u prvoj deonici, Žalgiris je imao velikih problema u ofanzivi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.