Nezapamćena bruka RTS-a! Voditelj čitao užasnu vest, a iza non-stop stoji slika Vladana Milojevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 15:40

Nezapamćena bruka RTS-a! Voditelj čitao užasnu vest, a iza non-stop stoji slika Vladana Milojevića (VIDEO)

U režiji su ga pomešali sa Dejanom Milojevićem koji je imao srčani udar.

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević (46) doživeo je srčani udar u Americi i nalazi se u bolnici. On je operisan i svi se nadaju oporavku, a RTS se žestoko obrukao dok je gledaoce obaveštavao o nemilom događaju.

Na Radio Televiziji Srbije dok je voditelj čitao vest iza njega je bila slika fudbalskog trenera Vladana Milojevića, trenutnog stratega Crvene zvezde.

Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku Dnevnika nije primetio grešku, niti se kasnije izvinio, a tokom celog programa je ona ostala nepromenjena.

Blam RTS-a pic.twitter.com/atw871slBD

— dedalaki (@dedalaki1) January 17, 2024

Očekuje se ipak da se nekakvom reakcijom ovo isprati, budući da je ogromna greška u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RTS se obrukao: Slika Vladana Milojevića na vest da je Rejan Milojević imao infarkt (VIDEO)

Izvor: Danas, 17.Jan.2024

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević (46) doživeo je srčani udar u Americi, ali dok je Radio-televizija Srbije svoje gledaoce obaveštavala o nemilom događaju iza voditelja koji je čitao ovu vest sve vreme je stajala slika trenera Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladana Milojevića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.