Nevolje u raju, ima i Gvardiola svog Pogbu!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u raju, ima i Gvardiola svog "Pogbu"!

Nije teško pogoditi ko je "stao na žulj" španskom strategu.

Kako prenose engleski mediji, Gvardiola gubi strpljenje za Benžamana Mendija.

Francuski reprezentativac je upisao svega 13 nastupa za "Građana" od kako je leta 2017. godine stigao u klub iz Monaka i to za 52 miliona funti.

Problem su konstantne povrede, minule sezone gotovo da nije ni igrao, a taman što je počeo da pruža dobre partija na startu tekuće, doživeo je povredu metatarzalnih kostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stopala i ponovo je van stroja.

Ipak, to ne bi bio preveliki problem, Gvardiola naravno ima razumevanja za takve stvari, već su stvari pošle po zlu zbog Mendijevog ponašanja van terena.

Naime, on je minule subote bio na boks meču Entonija Džošue, jednog od najboljih boksera na planeti, a problem je nastao sutradan, kada je Mendi čak tri sata kasnio na terapiju.

Navodno je to probudilo nezadovoljstvo kod španskog stručnjaka, pa engleski mediji dovode u pitanje budućnost francuskog reprezentativca na "Etihadu".

Gvardiola je na konferenciji za medije pred mečeve sedmog kola Premijer lige izjavio da igrači često kasne zbog velike gužve u Mančesteru, ali to nije opravdanje za Mendija, koji je kasnio u nedelju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.