Nevolje u raju? Zizu poludeo, grmelo u svlačionici!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 17:14

Nevolje u raju? Zizu poludeo, grmelo u svlačionici!

Real Madrid je startovao odlično, ali...

Zinedin Zidan je u nedelju proslavio svoj 200. nastup na klupi Real Madrida, pobedom nad Eibarom rezultatom 3:1, ali daleko od toga da je bio zadovoljan.

Kako otkriva Marka, inače bliska "kraljevskom" klubu, Zizu je odmah posle utakmice održao žestok sastanak, na kom nije bilo nimalo prijatno, pošto je navodno "urlao" na svoje igrače.

Razlog je loše izdanje u drugom poluvremenu, u kom je Real po ko zna koji put >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone pao. Zidan zna da je Real najviše bodova do sada prosipao u drugom delu meča, i to ne želi da se ponovi u nastavku sezone.

Zidan je svoje nezadovoljstvo ponašanjem i stavom pojedinaca jasno izrazio i istakao da takav odnos prema igri ne sme da se ponovi u preostalih 10 utakmica.

Pred Realom je 10 finala, Barselona beži dva boda, a naredna dva rivala su znatno teža od Eibara, u četvrtak od 22.00 gostuje Valensija, a potom Madriđani idu na Anoetu u nedelju u istom terminu.

Ostaje da vidimo kako će posle Zidanovih kritika, i to prilično neuobičajenih i glasnih, kako navodi Marka, uticati na igrače u nastavku prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.