Nevolje u Austriji: Bošov Dortmund izgubio i od Atalante! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u Austriji: Bošov Dortmund izgubio i od Atalante! (VIDEO)

Kombinacija 1&0-2 u kladionici MOZZART donela je kvotu 11! Samo kec platio je kvotu 3,60

Nešto se čudno dešava u Borusiji Dortmund! Nije samo Espanjol taj koji je uzeo meru Milionerima, sada je to učinila i Atalanta! I to uz minimalac (1:0) u austrijskom Altahu i novi razlog za brigu - Peter Boš još ne uspeva da izvuče nešto dobro iz rezervista na novom radnom zadatku.

Ako je poraz od Espanjola mogao da se podvede pod „loš dan“, onda je nemoćno izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv tima iz Bergama poslao jasan signal da je pred Bošom težak i nezgodan period uhodavanja, jer početak sezone je tu pred vratima.

Istina, Boš je na teren izveo prilično izmešan sastav, bez Pjer Emerika Obamejana, Šinjija Kagave, Usmana Dembelea, Andrea Širlea, Nurija Šahina i još nekih standardnih prvotimaca, dok je Mario Gece promovisan u kapitena, ali mnogi Dortmundovi rezervisti nisu pokazali da bi u ovom trenutku mogu dostojno da nose dres Milionera. Minute je dobio i Neven Subotić, koji je na terenu proveo svih 90 minuta.

Iznenađenje u Altahu dobro su naplatili i oni koji su baš u kladionici MOZZART verovali u pobedu Atalante! Čist kec doneo je kvotu 3,60, a kombinacija trijumfa Italijana, uz najviše dva pogotka isplatila je kvotu 11!

Jedini pogodak na meču viđen je na ulazu u 71. minut, kada je novajlija Josip Iličić iskoristio veliku grešku kompletne Dortmundove odbrane i lošu komunikaciju, čime je pokazao da bi ove sezone mogao da bude od velike koristi, kako u Seriji A, tako i Ligi Evrope.

DORTMUND (4-3-3): Burki (od 46. Reiman) - Paslak, Toprak, Subotić, Beste - Gece (od 63. Zagadu), Daud, Rode - Pulišić, Filip, Isak.

ATALANTA (3-4-1-2): Beriša - Toloj, Palomino, Masijelo (od 71. Mansini) - Kastanj, Kristante (od 71. Pesina), Frojler (od 71. Has), Spinacola (od 71. Gesens) - Kurtič - Iličić (od 71. Vido), Petanja (od 71. Kornelijus).

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.