Nevil o Kejnu: Nije dobro

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 13:56

Nevil o Kejnu: Nije dobro

Geri Nevil, bivši engleski fudbaler, u svom podkastu je analizirao situaciju u Totenhemu vezanu za Harija Kejna.

Hari Kejn je ovoga leta izrazio želju da napusti Totenhem i pređe u ekipu sa kojom bi mogao da osvoji neki trofej.

Često se u javnosti mogla čuti Kejnova povezanost sa Mančester sitijem i Mančester junajtedom, ali je on ostao u Totenhemu i Geri Nevil smatra da stvari sada nisu sjajne.

"Situacija je teška jer je Kejn u takvom periodu karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da želi da osvaja trofeje i ovog leta je to javno saopštio međutim Danijel Levi i Totenhem su ga zadržali, što i imaju pravo, imaju ugovor. Nije lako kada vaš najbolji igarč želi da ode iz kluba i svi znaju da on želi da ide. Nije dobro. Videli smo protiv Kristal Palasa da Kejn nije dodirnuo loptu u šesnaestercu, a kamoli da šutne na gol. Za mene, ovo je alarm. Biće još više problema kako vreme odmiče jer se jasno vidi da nije baš zadovoljan i da je mučno što je i dalje tu. Čelsi napada titule, treba im napadač i ne vidim zašto Kejn ne bi tamo završio, deluje mi kao odličan posao za sve", rekao je Geri Nevil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.