Neverovatno - Brazilac ponižavao rivala, pocrveneo i propušta El klasiko!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno - Brazilac ponižavao rivala, "pocrveneo" i propušta "El klasiko"!

Da li je mogao da napravi veću glupost?

Real Madrid ima kadrovskih problema, pošto se Eden Azar povredio, Geret Bejl je rovit, a na sve to, sada je glupost napravio i mladi Brazilac Rodrigo.

On je danas nastupao za Real Madrid Kastilju i zaradio crveni karton i po pravilu RFEF sada nema pravo nastupa na sledećem meču, a to je u ovom slučaju "El klasiko"!

Da stvar bude još gora, Rodrigo je zaradio isključenje zbog sramnog ponašanja, pošto je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogodak i proslavio ga rugajući se protivničkom golmanu!

Rodrigo je već imao žuti karton, sudija mu je opravdano dao i drugi i pokazao put u svlačionicu.

Rodrygo solo goal with Castilla and being sent off after responding to goalie provocation (goalie didn’t get a yellow)pic.twitter.com/mySTllDrdG

— RM Play ▶️ (@RMPIay) February 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Glupost Realove mlade zvezde... Skandalozan gol u B tim i isključenje zbog kojeg propušta El Klasiko (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2020

Nedelju dana pred El Klasiko sa Barselonom, Real Madrid sigurno zna da neće moći da računa na Rodriga. Mladi Brazilac koji je letos stigao u Real za 45.000.000 evra kao buduća zvezda se isključio iz kombinacija za El Klasiko pošto je danas zaradio glup crveni karton igrajući za Realov mladi tim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.