Neverovatni Ronaldo het-trikom srušio Švajcarsku za finale Lige nacija!

Izvor: B92, 05.Jun.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatni Ronaldo het-trikom srušio Švajcarsku za finale Lige nacija!

Fudbaleri Portugala plasirali su se u finalu Lige nacija, pošto su u Portu pobedili Švajcarsku sa 3:1.

Heroj aktuelnog šampiona Evrope bio je fenomenalni Kristijano Ronaldo, koji je postigao het-trik protiv "sajdžija".

Fudbaler Juventusa golove je postizao u 25, 88. i 90. minutu. Sva tri gola bila su prelepa za oko, a pogotovo prvi, koji je Portugalac postigao iz slobodnog udarca.

Njega možete pogledati OVDE. Na poluvreme otišlo se sa rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1:0 za domaći sastav.

Nije Portugal briljirao u igri i Švajcarska je to kaznila. Rikardo Rodriges je u 57. minutu realizovao jedaneasterac, koji je bio veoma sumnjiv, a zanimljivo dosudio ga je Feliks Brih. Isti arbitar koji je sudio na kontroverznom meču između Srbije i Švajcarske na Mundijalu u Rusiji. Penal za Švajcarsku pogledajte OVDE.

Utakmica je nastavljena, a završnica meča pripala je jednom čoveku – Kristijanu Ronaldu. Portugalac je u 88. minutu iz prve šutirao i perfektnim šutem po zemlji savladao Zomera. Njegov gol pogledajte OVDE.

Samo dva minuta kasnije Ronaldo je postigao het-trik. Usledila je kontra, Kristijano je prepoznatljivom fintom prevario defanzivca i šutem u dalji ugao postigao het-trik. Treći gol pogledajte OVDE.

Portugal će u finalu premijernog izdanja Lige nacija igrati protiv boljeg iz meča Holandija – Engleska (četvrtak, 20.45).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDO PONIZIO DŽAKU, ŠAĆIRIJA I ŠVAJCARCE: Kristijano het-trikom odveo Portugal u finale Lige nacija

Izvor: Kurir, 05.Jun.2019

Reprezentacija Portugala igraće u finalu završnog turnira UEFA Lige nacija, jer je u polufinalu u Portu pobedila Švajcarsku 3:1 (1:0) zahvaljujući trostrukom strelcu Kristijanu Ronaldu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.