Neverovatan previd sudija – na štetu Denvera VIDEO

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 05:38

Neverovatan previd sudija – na štetu Denvera VIDEO

U završnici druge utakmice finala između Denvera i Majamija viđen je veliki previd arbitara.

Nagetsi su gubili devet poena, igrali su se poslednji minuti i u takvom trenutku desila se velika greška sudija, zbog koje Denver nije izgubio, ali je debelo oštećen.

Džamal Marej išao je na prodor, pusti je loptu iz šake, ona je išla ka obruču, a Bem Adebajo ju je blokirao u silaznoj putanji. Međutim, arbitri to nisu primetili i umesto da bude -7, na semaforu je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje bilo -9.

Džon Holindžer, novinar "Atletika", lepo je napisao: "Ovo nije razlog zašto je Denver izgubio, takođe, sudije su na obe strane imale loše odluke, ali... izvinite ovo nikako ne smete da propustite ako ste NBA sudija".

Pogledajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.