Neverovatan peh orlića

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan peh "orlića"

Mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić zaradio je bizarnu povredu uoči meča sa Gibraltarom

Foto: MN Press

Novi selektor "orlića" Goran Đorović na meču protiv Gibraltara na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. nije mogao da računa na suspendovanog Vanju Milinković Savića, Marka Grujića, ali i Milana Gajića, koji je bio na spisku.

Fudbaler Bordoa nije nastupao u Jagodini u visokoj pobedi Srbije nad Gibraltarom (4:0) zbog neočekivanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << peha koji mu se dogodio.

"Doživeo sam bizarnu povredu, startovao sam u želji da intervenišem i rame je ostalo iza ruke. Stavili su mi longetu, da mi rame miruje pod uglom od 90 stepeni. Prve prognoze su mirovanje dve nedelje, potom sledi rehabilitacija i jačanje ramena", izjavio je za "Sportski žurnal" Gajić.

On je rekao da je reč o veoma bolnoj povredi koja ga je zadesila prvi put u karijeri.

"Prema prognozoama lekara, za tri do četiri nedelje bi trebalo da se kompletno oporavim", poručio je Gajić.

Mlada selekcija Srbije naredne mečeve u kvalifikacijama igraće u oktobru, pa je pitanje da li će gajić biti spreman do tada. "Orlići" će 6. oktobra gostovati Makedoniji, a četiri dana kasnije igraće protiv Austrije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.