Nevena Ignjatović očekuje dobre rezultate u Sočiju

Izvor: Kurir, 09.Okt.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Ignjatović očekuje dobre rezultate u Sočiju

Cilj mi je da u prvoj trci uđem u prvih 30. Morem da se opustim i da se ne suzdržavam, već da napravim možda i najbolji rezultat u karijeri, rekla je Ignjatovićeva

Srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da je naporno trenirala i da očekuje dobre rezultate na Zimskim olipijskim igrama u Sočiju sledeće godine.

"Očekujem dobre rezultate u Sočiju. Imala sam jak trening tokom leta i sve što radim je priprema za takmičenje. Dnevno skijam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << četiri-pet sati, a popodne imam sat vremena kondicionog treninga", rekla je Ignjatovićeva novinarima u Beogradu.

Najbolja srpska skijašica promovisala je danas u Beogradu početak skijaške sezone na Kopaoniku, a potpisala je ugovor o saradnji sa srpskom kompanijom MK Mauntin risort (Mountain Resort) i javnim preduzećem Skijališta Srbije. Ignjatovićeva je kazala da joj je cilj na ZOI u Sočiju da uđe u prvih 30.

"Cilj mi je da u prvoj trci uđem u prvih 30. Morem da se opustim i da se ne suzdržavam, već da napravim možda i najbolji rezultat u karijeri. Ako prođem u drugu, želim da budem još bolja", rekla je Ignjatovićeva.

Srpska skijašica je kazala da će joj saradnja sa Skijalištima Srbije mnogo pomoći, i da se nada da će sada imati dovoljno novca da ode na sva planirana takmičenja.

"Dešavalo se mnogo puta da čekamo bukvalno do minut pred polazak da vidimo da li ćemo dobiti sredstva za put, pa da menjamo plan ako ih ne dobijemo. Nadam se da ćemo sada imati dovoljno sredstava da odemo na sva planirana takmičenja i da redovno isplaćujem svoje ternere", rekla je skijašica.

"Nadam se da će biti i para da unajmim sopstvenog fizioterapeuta, jer imam problema sa leđima a nemam dovoljno para da unajmim ličnog", dodala je ona.

ZOI u Sočiju održaće se od 7. do 23. februara 2014. godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nevena Ignjatović očekuje dobre rezultate u Sočiju

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Cilj mi je da u prvoj trci uđem u prvih 30. Morem da se opustim i da se ne suzdržavam, već da napravim možda i najbolji rezultat u karijeri, rekla je Ignjatovićeva OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.