Nevakcinisani teniseri moraju dve nedelje u karantin

Izvor: B92, 27.Okt.2021, 09:00

"Nevakcinisani teniseri moraju dve nedelje u karantin"

Premijer Australije Skot Morison izjavio je da nevakcinisani teniseri moraju da se podvrgnu obaveznom dvonedeljnom karantinu zbog pandemije koronavirusa.

Naravno, ukoliko žele da igraju na Grend slem turniru Australijan open.

"Ista pravila važe za sve, bez obzira da li je reč o pobedniku Grend slema, premijeru, poslovnom putniku, studentu - ili bilo kome drugom", izjavio je Morison za Seven njuz, prenosi Rojters.

Prvi teniser sveta Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đoković odbio je da otkrije da li je vakcinisan i poručio prošle nedelje da možda neće igrati na turniru, jer je situacija "takva kakva jeste".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznato pod kojim uslovima Novak može u Australiju: Pravila su ista za sve

Izvor: OkRadio.rs, 27.Okt.2021

I dok aktuelna sezona još uvek nije gotova, i dalje se govori o Australijan openu koji će se igrati tek naredne godine. Pitanje vakcinacije je sada izgleda dobilo i konačan odgovor. Spekulisalo se da li je Novak vakcinisan ili ne, a on sam je odlučio da ne govori o ovoj temi. Poručio je da će...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.