Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2020, 18:46

Neuništivo peruansko božanstvo se vraća na teren u 37. godini

Gerero najavio povratak posle avgustovskog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata

Teško da bi bilo ko, ko u 36. godini doživi kidanje prednjih ukrštenih ligamenata i ode pod nož, razmišljao o nastavku profesionalne karijere. Ali Paolo Gerero nas je sijaset puta uverio da kada je on u pitanju ništa nije onako kako bi trebalo da bude. Iskakanje iz šablona kao stil života, kao onda kada je 2018. suspendovan zbog dopinga, ali se ipak izborio da nastupi na Mundijalu u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rusiji, pa da tek po završetku svetske smotre odsluži kaznu.

Legendarni Peruanac je jednu od najtežih povreda u fudbalu zadobio 16. avgusta protiv Fluminensa, usledila je i operacija koja ga nije sprečila da na instagram profilu najavi da će biti spreman da zaigra do kraja Brazileiraa koji je planiran za 24. februar 2021. godine.

Los momentos complicados se afrontan con fe y mentalidad ganadora! Visualiza tu meta y que nada te detenga! Muy agradecido con el apoyo incondicional de mi club @scinternacional y de mi selección @tufpfoficial, mi familia, amigos y todos ustedes que siempre me han demostrado su apoyo! #regresoconfuerza #pg9 ????: @roby_dickson

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????????????? (@guerrero9) on Sep 8, 2020 at 1:28pm PDT

Najbolji strelac u istoriji peruanskog nacionalnog tima stao je na noge bez medicinskih pomagala na stadionu Beira Rio i nagovestio navijačima Internasionala da mogu da u predstojećem periodu mogu da očekuju povratak na teren i još neki gol. Jer sezona je počela obećavajuće, sa deset pogodaka na 15 utakmica, a Gerero želi da nastavi tamo gde je stao. U januaru će napuniti 37. godina, a možda će upravo tada sebi za rođendan pokloniti prevremeni povratak na teren.

Za sada ne mora da brine za ekipe iz Porto Alegrea koja je i bez njega uspela da nakon nekompletnog osmog kola bude lider Brazileiraa. Ako Crveni nastave u istom ritmu, Gerero bi mogao da stigne na proslavu titule u Seriji A koja se čeka od 1979. godine. To je jedan od pehara koji nedostaje nakadašnjem igraču Leverkuzena, iako je u Brazilu nastupao još za Flamengo i Korintijans.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.