Neumoran i neuhvatljiv: Konačno pravi - Adam Lalana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neumoran i neuhvatljiv: Konačno pravi - Adam Lalana! (VIDEO)

Navijači Liverpula bi od ofanzivnog veziste konačno mogli da dobiju ono što su očekivali na leto 2014. godine kada je stigao iz Sautemptona

Jedna od glavnih osobina Jirgena Klopa jeste to da je u stanju da od svakog igrača izvuče maksimum, a čini se da je na dobrom putu da to učini i sa Adamom Lalanom.

Osporavani vezista Redsa, koji je pre dve godine plaćen 31.000.000 evra, a potom stavljen na stub srama, od dolaska temperamentnog Nemca igra kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preporođen. Pored toga, čini se da ni fizički nikada nije bio u boljem stanju, o čemu svedoči i njegov jučerašnji meč protiv Lestera.

Engleski reprezentativac ne samo da je postigao sjajan gol u 56. minutu, nego je i postavio rekord dosadašnjeg toka sezone sa 13,1 pretrčanim kilometrom na jednom meču.

Ponekad stvarno deluje da je neumoran, jer ga ima svuda na terenu, a postao je i ozbiljno neuhvatljiv za protivničke defanzivce, pa bi navijači Liverpula od njega konačno mogli da dobiju ono što su očekivali na leto 2014. godine kada je stigao iz Sautemptona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.