Neugodno gostovanje u Kuli

Izvor: RTS, 19.Sep.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neugodno gostovanje u Kuli

Pobedom u Kragujevcu "crveno-beli" su započeli seriju teških gostovanja, a već u subotu Zvezdu očekuje put u Kulu odakle će pokušati da donesu nova tri boda.

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas pred utakmicu protiv njegovog nekadašnjeg kluba Hajduka da crveno-bele u kuli očekuje tradicionalno nezgodno gostovanje.

"Gostovanje u Kuli je tradicionalno nezgodno za nas i moramo pružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maksimum po pitanju angažovanja i borbenosti kako bismo došli do četvrte uzastopne pobede u prvenstvu. Prvi put ću u dresu Zvezde zaigrati protiv bivšeg kluba. Nekoliko mojih tadašnjih saigrača je i dalje u klubu, s tim što su se borili za mesto u timu, a sada su standardni prvotimci", rekao je Kasalica.

Kasalica je u Hajduku igrao od 2008. do 2011. godine, a dok je nastupao za klub iz Kule dao je jedan gol Zvezdi na Marakani, dok je u Kuli postigao autogol.

"Gol u ranoj fazi utakmice bi nam dosta pomogao da dođemo do rezultata. Međutim, bićemo strpljivi ako se to ne desi i verujem da ćemo slaviti pobedu. Cilj nam je da osvajamo trofeje i zato vredno treniramo i trudimo se da napredujemo iz meča u meč, kako bismo na kraju sezone imali priliku da slavimo sa navijačima", istakao je on. Kasalica je kazao da je srećan što je iz Jagodine u Zvezdu došao Ognjen Mudrinski i ocenio da njih dvojica mogu da budu odličan napadački tandem.

"Dolaskom Ognjena dobili smo kvalitet više kada je u pitanju ofanzivni deo tima. Mislim da možemo da budemo odličan tandem, a o tome da li mi je lakše da igram sam ili u paru sa još nekim iskreno ne razmišljam, o tome odlučuje trener i poštovaću njegovu odluku. Najvažnije je da nastavimo sa pobedama", kazao je Kasalica. 

Utakmica između Crvene zvezde i Hajduka igraće se u subotu u 14.30 u Kuli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dimitrijević: Uskoro se vraćam na teren

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2012, 15:57

Vezni igrač Crvene zvezde, Miloš Dimitrijević, zbog povrede nije igrao minulog vikenda u Kragujevcu, propustiće i sledeći prvenstveni duel protiv Hajduka iz Kule, ali oporavak ide brzo i uskoro će ponovo na teren.. . – Propustio sam utakmicu Kragujevcu zbog problema sa nervom koji povezuje leđa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.