Neubedljivo na startu, ali je Srbija u četvrtfinalu! Sledi ono pravo!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neubedljivo na startu, ali je Srbija u četvrtfinalu! Sledi ono pravo!

U poslednjoj utakmici grupne faze Evropskog prvenstva u vaterpolu reprezentacija Srbije je savladala Holandiju nakon odlične igre u drugom poluvremenu.

Srbija je u četvrtfinalu nakon tri pobede u grupnoj fazi Evropskog prvenstva koje se igra u Dunav areni u Budimpešti.

Reprezentacija koju predvodi Dejan Savić je savladala i Holandiju, možda teže nego što rezultat govori i kao prvoplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će u četvrtfinale. Slavili smo sa 11:4 (0:1, 3:1, 5:2 i 3:0).

Naš tim će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Španija-Nemačka gde su Španci veliki favoriti. Potencijalni protivnik u polufinalu su Hrvati.

Loše je počeo srpski tim, imali smo velikih problema u napadu i nismo postigli niti jedan gol u prvoj četvrtini, što je zaista poražavajuće imajući u vidu da nam je protivnik Holandija, koja ne spada u sam vrh evropskog, samim tim i svetskog vaterpola.

Holanđani su poveli sa 2:0, ali je onda konačno Dušan Mandić probudio naš tim i od tog trenutka je sve išlo kako treba.

Bilo je problema, ali su oni rešeni u trećoj deonici koju je naša reprezentacija dobila sa 5:2.

Do kraja rutina, Srbija bolja od Holandije, imamo priliku da se odmorimo tri dana kako bismo se što bolje pripremili za narednu utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.