Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 00:47

Netsi prave Drim tim: Stiže Blejk Grifin

Dosadašnji centar Detroita pridružio se paklenom tim iz Bruklina u kome su Kevin Durent, Kajri Irving i Džejms Harden

Prethodnih godina je Golden Stejt imao Drim tim u NBA ligi sa Karijem, Grinom, Tompsonom i Durentom. Lejkersi sa Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisem su krenuli da pišu novu dinastiju, prošle godine su osvojili titulu, a ove sezone kandidati za krunu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu je Bruklin. Četa Stiva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Neša ima paklen tim za napad na titulu.

Pošto su pretprošle godiine doveli Kevina Durenta i Kajrija Irvinga, početkom godine i Džejmsa Hardena iz Hjustona, novi član Netsa postao je i Blejk Grifin, javljaju američki mediji.

Iskusni centar pre nekoliko dana napustio je Detroti, nije želeo više da tavori u godinama slabim Pistonsima. Iskusni krilni centar odučio je da karijeru nastavi u Bruklinu i da se prirduži triju asova.

OL-STAR: (2,70) Tim Durent (14,5) Tim Lebron (1,55)

Grifin je devet godina branio boje Los Anđeles Klipersa, a od 2018. godine je u Detroitu. Nije bio zadovoljan u gradu Forda, pa je postao neograničeno slobodan agent. Bio je šampion takmičenja u zakucavanjima iz 2011. godine i šestostruki učesnik Ol-star mečeva.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BRUKLIN DA BUDE ŠAMPION NBA LIGE JE 4,20.

Šuškalo se u NBA krugovima da bi mogao i da se vrati u Los Anđeles, kako su za njegove usluge interesovanje pokazali Lejkersi, ali je odlučio da ostane u Istočnoj konfrencije, ali znatno jačim Netsima. U poznim igračkim godina, uskoro puni 32, Grifin je odlučio da pokuša da osvoji titulu koja mu nedostaje u bogatoj karijeri. Iskusni krilni centar bio je prvi pik na draftu 2009. godine.

Trentutnio, četa Stiva Neša je druga na Istoku sa skorom 24-13. Na čelu je Filadlefija sa istim brojem pobeda, ali jednim porazom manje.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Netsi prave Drim tim: Stigao Blejk Grifin

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021

Dosadašnji centar Detroita pridružio se paklenom tim iz Bruklina u kome su Kevin Durent, Kajri Irving i Džejms Harden..Prethodnih godina je Golden Stejt imao Drim tim u NBA ligi sa Karijem, Grinom, Tompsonom i Durentom. Lejkersi sa Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisem su krenuli da pišu novu dinastiju,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.