Netsi otpustili Bilija Tomasa

Izvor: B92, 07.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netsi otpustili Bilija Tomasa



Nekadašnji bek Crvene zvezde Bili Tomas dobio je otkaz u Nju Džersi Netsima samo 15 dana pošto je potpisao ugovor sa klubom za koji nastupa Nenad Krstić. Za sada nije jasno da li je Tomas potpisao desetodnevni ugovor sa Netsima ( odigrao 4 utakmice i ubacio dva poena) koji nije produžen, ili je do Netsa stiglo pismo FIBA koja je suspendovala Tomasa zbog neispunjavanja obaveza prema Crvenoj zvezdi.

32-godišnji Tomas je suspendovan od strane Fibe do aprila 2008. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, na zahtev Crvene zvezde, zbog samoinicijativnog napuštanja kluba sa Malog Kalemegdana, ali je, ipak, uspeo da pronađe angažman u Sjedinjenim Državama.

Sezonu je počeo u razvojnoj "D" ligi, gde je nastupao za Kolorado, uz učinak od 14,9 poena i 4,7 asistencija po utakmici.

Tomas je i ranije nastupao za Nju Džersi. U sezoni 2004/05 odigrao je 25 utakmica, zabeleživši 3,7 poena po meču. Sledeće sezone odigrao je 17 mečeva za Vašington.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.