Nesvakidašnji evroligaški maraton u Beogradu – četiri utakmice u četiri dana

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 22:36

Nesvakidašnji evroligaški maraton u Beogradu – četiri utakmice u četiri dana

Zbog domaćinstva Makabija u prestonici Srbije, Beograd je postao epicentar evroligaških dešavanja, a kraj novembra donosi i nesvakidašnji raspored.

Naime, od 28. novembra do 1. decembra biće odigrana čak četiri evroligaška meča u glavnom gradu naše zemlje, što se desilo samo kada je F4 igran ovde.

Serija utakmica kreće sa zaostalim duelom 6. kola koji će u hali "Aleksandar Nikolić" odigrati prinudni domaćin u Beogradu Makabi i madridski Real.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Dva dana kasnije, u okviru redovnog 11. kola, Makabi će ponovo na teren kultne beogradske hale a rival će mu biti Alba - taj meč igra se od 20.05.

I taj duel, nažalost, kao i svaki Makabijev u Beogradu, biće igran pred praznim tribinama iz bezbednosnih razloga.

U isto vreme, samo na drugom kraju grada, Partizan će u "Areni" ugostiti Panatinaikos od 20:45 sati tako da će se praktično dva meča Evrolige igrati u isto vreme na desetak kilometara udaljenosti.

Ni tu nije kraj ovom svojevrsnom evroligaškom maratonu u Beogradu.

Samo dan nakon duela Partizana i atinskog kluba, na scenu stupa Crvena zvezda koja će ugostiti Anadolu Efes (od 20 sati) u "Areni" i tom utakmicom biće zatvoren ovaj niz mečeva elitnog ranga.

Raspored utakmica:

28. novembar: Makabi - Real Madrid (Pionir)

30. novembar Makabi - Alba (Pionir)

30. novembar: Partizan - Panatinaikos (Arena)

01. decembar: Crvena zvezda - Anadolu Efes (Arena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.