Nesuđena zvezda Reala potpisala ugovor sa Realom, a vredi 60 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 23:51

Nesuđena zvezda Reala potpisala ugovor sa Realom, a vredi 60 miliona evra

Takefusa Kubo briljira u La ligi.

Fudbaler Real Sosijedada i japanski reprezentativac Takefusa Kubo produžio je ugovor sa klubom iz San Sebastijana do juna 2029. godine.

U saopštenju se navodi da je Kubo produženjem ugovora u stvarnost pretvorio obostranu želju za zajedničkim napretkom. Finansijski detalji nisu saopšteni. Kubo (22) je u Real Sosijedad stigao 2022. godine iz Reala za šest miliona evra. On je bio član omladinskih selekcija Barselone i Tokija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ofanzivni vezista je 2017. godine debitovao za prvi tim Tokija, a onda je 2019. prešao u Real. Japanski fudbaler nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu Reala, a madridski klub ga je slao na pozajmice u Majorku, Viljareal i Hetafe. Kubo je jedan od najboljih igrača kluba iz San Sebastijana, a Transfermarkt procenjuje da japanski fudbaler trenutno vredi oko 60 miliona evra.

Japanac je za Real Sosijedad odigrao 71 meč i postigao je 15 golova uz 13 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.