Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 05:23

Nestvarni Jokić "uništio" Toronto! Rajaković imao +22, ali se MVP mašina upalila za istorijski tripl-dabl /VIDEO/

Košarkaši Denvera slavili su posle preokreta protiv ekipe Toronta rezultatom 125:119, a najzaslužniji za ovaj trijumf bio je reprezentativac Srbije Nikola Jokić koji je ostvario tripl-dabl učinak uz 35 poena, 17 skokova i 12 asistencija. Tome je dodao i šest ukradenih lopti, prvi je igrač u 21. veku sa ovakvim učinkom u NBA!

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Jokić je jedini igrač koji je ovo uradio u 21. veku /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024

Nikola Jokić dominirao je u pobedi Denvera nad Torontom sa 125:119, imao je 35 poena, 17 skokova i 12 asistencija, ali i šest ukradenih lopti. Baš zbog toga je jedini igrač sa ovakvim učinkom u 21. veku u NBA ligi!

Nastavak na Sportal.rs...

Jokić odigrao partiju veka u NBA ligi i vodio Nagetse do čudesnog preokreta: "Lopta me je htela!" /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024

Nikola Jokić odigrao je još jednu vanserijsku utakmicu u NBA ligi, upisao 126. tripl-dabl u karijeri (u ligaškom delu sezone) i vodio Denver do pobede protiv Toronta (125:119). Bila je ovo treća uzastopna pobeda Nagetsa na svom parketu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.