Nestvaran podatak – Barsa bez pomoći sa bele tačke

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 14:28

Nestvaran podatak – Barsa bez pomoći sa bele tačke

Fudbaleri Barselone su po 27. put postali šampioni Španije.

Tako su izabranici Ćavija Ernandesa posle četiri godine šampionski pehar posle četiri godine vratili na Kamp Nou.

Ova Barsina titula će ostati upamćena po jednom neverovatnom podatku, a to je da fudbaleri "Blaugrane" u ovoj sezoni nisu postigli nijedan gol sa bele tačke.

Barsi je u toku sezone dosuđeno samo dva penala, ali Robert Levandovski protiv Almerije i Feran Tores proitiv Valensije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu postigli pogodak kada je lopta stajala na beloj tački.

Ovaj slučaj se poslednji put desio pre 81. godine, kada je Valensija postala šampion,a da nije postigla nijedan gol sa penala.

Barselona je uprkos ovom neverovatnom podatku, dominantno stigla do titule, jer su na kraju prvenstva Španije imali deset bodova više od drugoplasiranog Real Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČUDO U ŠPANIJI: Ovo se nije desilo više od osam decenija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023

Barselona je osvojila 27. titulu...Fudbaleri Barselone su po 27. put postali šampioni Španije. Ipak, ova titula Katalonaca će ostati upamćena po jednom neverovatnom podatku, a to je da fudbaleri "Blaugrane" u ovoj sezoni nisu postigli nijedan gol sa bele tačke...Barsi je u toku sezone dosuđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.