Nešto se kuva… Murinjo bio na ribanju, oglasio se i Čelsi

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nešto se kuva… Murinjo bio na ribanju, oglasio se i Čelsi

Portugalac je morao da odgovara na poitanja o porazu od Sautemptona i krizi u kojoj su Plavci

U Čelsiju i definitivno lete varnice, a Žoze Murinjo je tempirana bomba. Portugalac je izgubio kompas poslednjih dana i sve teže podnosi neuspehe. Izgovore traži u sudijama, protivnicima, lekarima, a uspešno se krije i iza svojih igrača neograničenim poverenjem u igrače poput Ivanovića ili odlukama da prste krivice uperi u Matića tako što ga uvede, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa izvede.

Posle debakla protiv Sautemptona, po prvi put od povratka u Čelsi, Murinjo je morao da odgovara na konkretna pitanja da li će podneti ostavku. Tema njegovog statusa poslako baca u sneku i krizu Čelsija.

Zato i ne čudi što je Murinjo posle teškog poraza minulog vikenda morao na sastanak iz zatvorenih vrata sa rukovodstvo kluba. Ostrvski mediji nemaju detalje sastanka, a spekuliše se da je Murinjo morao da odgovara na pitanja o krizi Čelsija i da njegov status nije tema.

Ipak, Čelsi je zbog velikog pritiska morao da se oglasi i zvaničnim saopštenjem.

“Klub želi jasno da poruči da Žoze Murinjo ima punu podršku. Kao što je Žoze rekao, rezultati nisu dobri i igra, mora da se popravi. Ipak, verujemo da imamo pravog menadžera da iznese ovu sezonu i da on na raspolaganju ima ekipu sa kojom to može da uradi”, navodi se u kratkom klupskom saopštenju.

Ovo najbolje govori kakva atmosfera vlada kada je klub u situaciji da mora da gasi požar pružanjem javne podrške treneru.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.