Nesterović napustio savez Slovenije pred Mundobasket

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 11:29

Nesterović napustio savez Slovenije pred Mundobasket

Bivši slovenački košarkaš Radoslav Nesterović podneo je ostavku na mesto generalnog sekretara Košarkaškog saveza Slovenije (KZS).

Nesterović (47), bivši kapiten reprezentacije Slovenije, obavljao je funkciju generalnog sekretara KZS-a od novembra 2014. godine.

"Odluka da napustim mesto generalnog sekretara je bila veoma teška, ali doneta nakon dugog i pomnog razmišljanja", rekao je Nesterović, koji se zahvalio svima u savezu, preneo je KZS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Tokom košarkaške karijere nastupao je između ostalog za Partizan, Olimpiju, Virtus, Minesotu, San Antonio, Toronto, Indijanu i Olimpijakos.

Ova odluka dolazi uoči Svetskog prvenstva u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, gde će Slovenija nastupati u Grupi F sa Zelenortskim ostrvima, Gruzijom i Venecuelom.

Prvu fazu Slovenija će igrati u Okinavi, a Svetsko prvenstvo se igra od 25. avgusta do 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.