Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 05:33

Nestanak struje zaustavio Trikolore

Agilas uzeo bod – 1:1

Možda bi sve bilo drugačije da nije – nestala struja! Imao je Deportivo Pasto i igru i rezultat i taman je obavio izmenu u želji da zadrži visok ritam igre koji domaći Agilas nije mogao da prati, kad...

Odjednom je nestala struja na stadionu Alberto Grizales i nije je bilo skoro celih sat vremena. Kada je došla, kao da je počela neka druga utakmica u kojoj se Agilas bolje snašao i uspeo je da se spasi poraza koji mu je visio nad glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – 1:1.

Ako je nešto dobro za Deportivo, to je što je ostao neporažen i posle četvrtog kola prvenstva. Ali, nedostajaće mu dva boda sa ovog meča, uz utakmicu manje, da se vine u gornji dom tabele. Ima definitivno za čim da žali...

Gosti su rano poveli, igrao se 6. minut kada je centrirao Urtado, a Erera glavom sa peterca spustio loptu u mrežu. Samo dva minuta kasnije mogla je utakmica da bude rešena: Urtado se ovog puta našao u prilici da sam završi akciju, ali je njegov udarac iz srca šesnaesterca pogodio prečku.

Narednih deset minuta pripalo je Agilasu, koji je imao dve dobre šanse preko Pereza i Maruga, ali ostatak poluvremena pripao je Deportivu, koji nije imao dovoljno spretnosti da bolju igru kruniše još nekim pogotkom.

U drugom delu je domaćin bio bolji, imao više prilika, a do izjednačenja je došao u 77. minutu, Arijas je lako pogodio iz blizine posle dobre akcije njegovog tima.

Samo dva minuta pre kraja mogao je Uribe da donese pobedu Agilasu, međutim, njegov udarac iz blizine je završio pored gola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.