Nesta: Nije mi potreban Juventus

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesta: Nije mi potreban Juventus

Odbrambeni igrač Milana Alesandro Nesta demantovao je da razmišlja o prelasku u torinski Juventus na kraju sezone.
Nestin ugovor sa Milanom ističe na leto i on još nije počeo pregovore o produžetku saradnje, a italijanski mediji nedavno su objavili da bi ga čelnici Juventusa rado videli u crno–belom dresu.
Videćemo šta će se desiti narednih meseci, odlučiću o svemu na kraju sezone. Ono što je sigurno, neću otići u Juventus. Sve što su mediji objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << o tome je neistina. Niko me nije kontaktirao. Nije mi potreban Juve, kao ni ja njemu – rekao je 36–godišnji Nesta klupskoj televiziji Milana.
Nesta je u Milan došao u leto 2002. godine iz Lacija, a za rosonere je do sada odigrao 318 utakmica i postigao 10 golova.
Ovaj igrač je sa Milanom po dva puta bio prvak Evrope i Italije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.