Nesta: Ne postoje zamene za Silvu i Ibrahimovića

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesta: Ne postoje zamene za Silvu i Ibrahimovića

Doskorašnji fudbaler Milana Alesandro Nesta rekao je da bi odlaskom Tijaga Silve i Zlatana Ibrahimovića taj klub izgubio dva igrača koje je nemoguće zameniti.

"Odlazak njih dvojice bi bio ogroman gubitak za klub, oni su fudbaleri kakvi se ne mogu naći na tržištu. Ne postoje igrači koji mogu da ih zamene, ali za novac od transfera se mogu dovesti tri ili četiri fudbalera koja će doneti mnogo klubu u budućnosti", rekao je Nesta za italijanski "Gazeta delo sport".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Nesta je odbio da kritikuje predsednika Milana Silvija Berluskonija, jer se odlučio da proda Brazilca i Šveđanina.

"Berluskoni je više od 26 godina ulagao svoj novac u klub i pomogao da se osvoje neke veoma bitne titule. Ako je ovaj novac njegov bonus, onda ga je zaslužio. Kao navijač mogu mu biti zahvalan za četvrt veka uživanja", poručio je Nesta.

Berluskoni je nedavno rekao da je prihvatio ponudu francuskog Pari Sen Žermena za dvojicu fudbalera, a prema poslednjim informacijama, Silva je na pragu da potpiše za "svece" jer je na lekarskim pregledima, dok se čeka pristanak popularnog Ibrakadabre.

Povezane vesti: Deo sage okončan: Tijago Silva pet godina u PSŽ-u, "sveci" iščekuju Ibru! Ibra pristao na smanjenu platu u PSŽ-u, zarađivaće "samo" 13 miliona evra godišnje Agent: Mnogo toga je izmišljeno, Ibra je daleko od PSŽ-a kao Kina od Amerike! Ibrahimović prihvatio ponudu Pari Sen Žermena, Milan potvrdio transfer! Milan prihvatio PSŽ-ovih 65 miliona za Ibrahimovića i Silvu?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.