Neško Milovanović posle pet i po godona napustio Lučane

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neško Milovanović posle pet i po godona napustio Lučane

Iskusni trener Nenad Milovanović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Mladosti iz Lučana.

Milovanović sa klupe Mladosti odlazi posle pet i po godina, a najveći uspeh imao je u sezoni 2017/18 kada je sa ovom ekipom stigao do finala Kupa Srbije.

Milovanović je potvrdio da će u narednom periodu raditi kao koordinator mladih selekcija Mladosti, a da će ga nasledniti doskorašnji pomoćnik Goran Stanić.

"Odlučio sam da prepustim vođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima kolegi Staniću. Tokom prethodnih pet godina, koliko sarađujemo, uverio sam se da će na željeni način voditi Mladost. Moj novi zadatak su mlađe kategorije Mladosti. Nekoliko sezona napredujemo u omladinskim rangovima, polaznici naše škole imaju veliki talenat", rekao je Milovanović za Sportski žurnal.

Njegov potez dolazi samo tri dana pre početka sezone i duela Mladosti protiv Radnika u Lučanima u subotu.

Prethodnih nedelja Milovanović se spominjao kao glavni kandidat da preuzme mladu reprezentaciju Srbije, nakon odlaska Gorana Djorovića zbog debakla na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.